Η εταιρία

Η υλοποίηση της ιδέας για ουσιαστική και ολοκληρωμένη Οδική βοήθεια ξεκίνησε το 1975 στη Θεσσαλονίκη, από τη νεοσύστατη τότε .

Από τα πρώτα κιόλας στάδια ανάπτυξή της, η ξεχώρισε τόσο για την ποιότητα των υπηρεσιών της, όσο και για την ιδιαίτερη ευαισθησία της στην αντιμετώπιση του οδηγού και των συνεπιβατών.

Ο συνδυασμός αυτός τη διαφοροποίησε από τις άλλες εταιρίες και, πολύ γρήγορα, την έφερε στην πρώτη θέση την οποία επάξια διατηρεί ως και σήμερα.

Πρώτη η συνδύασε Οδική Βοήθεια και Τεχνικό Έλεγχο στην Ελλάδα συμβάλλοντας σε "λιγότερα ατυχήματα και περισσότερο οξυγόνο".

Η υποδειγματική προσφορά της προς το "αυτοκίνητο και τον άνθρωπο", η απόλυτη συνέπεια και ο σεβασμός στον συνδρομητή, την τοποθετούν στην κορυφή όχι μόνο σε Πανευρωπαϊκό αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Γι' αυτό πέντε φορές της απονεμήθηκαν Βραβεία ποιότητας, από Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Οργανισμούς. Εξ' άλλου είναι η πρώτη εταιρία που διαθέτει το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001, για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Επίσης σύμφωνα με τον νόμο 3651/2008 που ψηφίστηκε από την Ελληνική βουλή και αφορά τα της οδικής βοήθειας και ποιές εταιρίες μπορούν σύννομα να την προσφέρουν, η Express Service είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που απέκτησε οριστική άδεια Μικτής Πανελλαδικής.

Έχοντας τη γνώση και τη δύναμη, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας την άρτια οργάνωση, προσπαθούμε για την ουσιαστική προσφορά στο "αυτοκίνητο και τον άνθρωπο"!

για το αυτοκίνητο και τον άνθρωπο!